< Global site tag (gtag.js) - Google Analytics >

E-dönüşümün öncü firmaları TÜRKKEP ve FIT Solutions, müşterilerine daha etkin, kaliteli, bütünleşik

image
E-dönüşümün öncü firmaları TÜRKKEP ve FIT Solutions, müşterilerine daha etkin, kaliteli, bütünleşik hizmet ve çözüm sağlayabilmek için uzmanlıklarını birleştirdi.  

Bu işbirliğiyle, her iki kurum da müşterilerine e-dönüşüm uygulamalarından daha avantajlı yararlanma fırsatı ile birlikte, uçtan uca e-dönüşüm hizmet ve çözümleri sağlayacak. FIT Solutions ve TÜRKKEP, yapılan işbirliği ile 2016 yılı sonunda genel büyüme hedeflerine ilave olarak, gelirlerini ve müşteri sayılarını en az yüzde 25 artırmayı hedefliyor.

Hızla yaygınlaşmaya devam eden e-dönüşüm uygulamaları, resmi, ticari, hukuki işlerin elektronik ortamda çok daha hızlı, etkin ve verimli yapılmasına olanak sağlıyor. Yasal düzenlemelerle kullanımı artan e-dönüşüm uygulamaları, ülke ekonomisine katma değer sağlarken, kamuya, özel sektöre ve vatandaşa önemli avantajlar sunuyor. E-dönüşüm sektörünün öncü kurumları TÜRKKEP ve FIT Solutions, uzmanlık alanlarını birleştirdikleri bir işbirliği anlaşması imzaladılar. KEP, e-İmza, e-Saklama, e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv Fatura ile e-Bilet uygulamalarında işbirliği yapan TÜRKKEP ve FIT Solutions, hizmetlerini, çözümlerini müşterilerine daha etkin, kaliteli, yaygın ve hızlı bir şekilde ulaştırmaya devam edecek.

 

Haberin devamı: www.hurriyet.com.tr/iki-buyuk-oyuncu-guclerini-birlestirdi

Tümü